(+386) 03 42 54 100     Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

ZGODOVINA IN RAZVOJ PODJETJA

 

Podjetje INO d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1990. Prvotne proizvodne zmogljivosti so omogočale tisk računalniških obrazcev za mehanografsko obdelavo podatkov in druge enostavne tiskovine. Prvi mejnik v razvoju je bil leta 1995, ko se je ponudba razširila s programom samolepilnih etiket in promocijskih tiskovin. Zaradi razvoja trga so sledile spremembe pri izdelavi in uporabi računalniških obrazcev, kar je pripeljalo do novih vrst dokumentov, izpisovanja variabilnih podatkov in direktne pošte in izdelkov za prehrambeno industrijo. Z roko v roki pa se je na trgu pojavila potreba po čedalje večjem označevanju izdelkov predvsem prehrambene industrije, kar je privedlo do razvoja izdelkov, ki jih poznamo danes pod imenom fleksibilna embalaža.

Skupaj smo ustvarili delovno okolje, kjer se prepletajo izkušnje in znanje. V 27-letnem obstoju podjetja smo izpopolnili uporabni in estetski pomen tiskovin. Kakovostna grafična priprava za tisk, tisk in izpis spremenljivih podatkov, kuvertiranje, reliefni tisk, tisk s toplotno folijo, laminiranje, UV-lakiranje, izdelava integriranih tiskovin, ki omogočajo različne tehnike tiska in njihovo kombinacijo, so naša pomembna konkurenčna prednost.

Svoje proizvodne zmogljivosti smo povečali z investicijami v novo tehnološko opremo, ki nam bo tudi v bodoče omogočala nadaljnjo rast. 

Položaj na trgu tiskovin smo si dodatno utrdili s tem, ko smo se povezali s Ptujsko tiskarno, kjer izdelujemo klasične izdelke.